VindSnel.nl
Waarborgwinkels.nl is gecertificeerd partner van Qshops.org

Mode en accessoires

Waarborgwinkels.nl

Webshops met keurmerk Thuiswinkel waarborg

 • Betrouwbare webshops met keurmerk
 • Webshops waar u achteraf kan betalen
 • Webshops met duidelijke garantiebepalingen

--------------

 

Vrijwaring

Maak FavorietActueel mbo


 • SURFnet en Kennisnet: samen voor het mbo
  SURFnet en Kennisnet werken nauw samen om aan de behoeften van het mbo invulling te geven. De publicatie 'Samen voor het mbo' geeft inzicht in wat beide organisaties voor het mbo kunnen betekenen. Een voorbeeld van een gezamenlijke activiteit voor het mbo is de realisatie van Mbo Cloud.

 • Webinar: Kansen en uitdagingen van datagestuurd onderwijs
  Op vrijdag 11 april van 15.30 tot 16.30 uur vertellen Sandra ter Horst en Erik Woning meer over digitaal toetsen en learning analytics. Wanneer heb je hierbij te maken met privacy?

 • Kwalificatiestructuur en leermiddelen aan de orde op pre-conferentie
  Met het vaststellen van het model van de herziene Kwalificatiestructuur, zijn er vragen ontstaan op het gebied van onderwijs en leermaterialen. Om die vragen te verkennen werd voorafgaand aan de CvI-conferentie GROEI & Bloei een pre-conferentie gehouden.

 • Online masterclass: Privacy
  Privacy is in onze sterk gedigitaliseerde maatschappij een hot item. Ook binnen het onderwijs leven er een heleboel vraagstukken op dit gebied. Daarom organiseert Kennisnet in april een online masterclass rondom dit thema.

 • Waar is dat dossier gebleven?
  Vandaag wordt tijdens de CvI-conferentie het eerste exemplaar van Hoe?Zo!Documentmanagement officieel uitgereikt aan de voorzitter van FSR, Henk Leever. Dat gebeurt in de speciale ruimte van Kennisnet en saMBO-ICT.

 • April: themamaand Privacy en internet
  In april zet Kennisnet het thema Privacy en internet centraal. Op de website Kennisnet.nl/privacy vind je dagelijks nieuwe informatie en tools waarmee we scholen willen helpen bij het maken van beleid op het gebied van privacy en internet.

 • Webinar: Introductie Learning Analytics en Datagedreven onderwijs
  Omdat er in het onderwijs door leerlingen, leraren en schoolleiders steeds meer digitaal wordt gewerkt, is er steeds meer data beschikbaar. Dat heeft natuurlijk voor- en nadelen. Maar hoe kunnen we die data nu gebruiken om het onderwijs efficiënter en meer op maat te maken? In de Kennisnet webinar over Learning Analytics op 28 maart geeft Erik Woning een introductie op het onderwerp Learning Analytics en de mogelijke rol van data in het onderwijs.

 • Albeda Collega biedt leerlingen met autisme speciale Structuurklas
  het Albeda College biedt leerlingen met een autisme spectrum stoornis al een aantal jaren een speciaal traject: de Structuurklas. In deze klas volgen zij de opleiding Medewerker ICT op niveau 2 of Medewerker Beheer ICT op niveau 3.

 • ICT-monitor: bring your own device heel gewoon in het mbo
  Zo’n 93% van de mbo-scholen ondersteunt enige vorm van Bring Your Own Device (BYOD). Dat blijkt uit de ICT- monitor die Kennisnet en saMBO-ICT afgelopen jaar voor het eerst in het mbo hebben laten uitvoeren.

 • Hoe houd je de zaag scherp?
  Groei en bloei is het thema van de CvI-conferentie op 2 en 3 april 2014. Voor Marvin Leerdam, manager sector mbo, betekent groei en bloei ook dat hij zichzelf blijft ontwikkelen en scherp blijft op de nieuwe ontwikkelingen. De Cvi-conferentie is daarvoor dé plek.