VindSnel.nl
Waarborgwinkels.nl is gecertificeerd partner van Qshops.org

Mode en accessoires

Waarborgwinkels.nl

Webshops met keurmerk Thuiswinkel waarborg

 • Betrouwbare webshops met keurmerk
 • Webshops waar u achteraf kan betalen
 • Webshops met duidelijke garantiebepalingen

--------------

 

Vrijwaring

Maak FavorietActueel mbo


 • Studeren op afstand: lessen van het ICT-lyceum van Deltion
  De studenten van het ICT-lyceum van het Deltion College komen uit de regio Zwolle, maar ook van ver daarbuiten. Dit levert uitdagingen op met betrekking tot vervoer van studenten en organisatie van de lessen en de roosters. Omdat het inkorten van de lestijd geen optie is start Deltion in november 2014 met een proef: studeren op afstand.

 • Kader ict-bekwaamheid van teammanagers in het mbo
  Hoe kan ict de kwaliteit van het mbo-onderwijs verbeteren? Welke meerwaarde heeft de inzet van ict voor docenten? Hoe kan ict teammanagers helpen bij het organiseren, sturen en verantwoorden van het onderwijs? Het kader ict-bekwaamheid van teammanagers beschrijft de ict-bekwaamheden die teammanagers nodig hebben in hun functie.

 • Informatiebeveiligingsbeleid is geen techniekfeestje
  Tijdens de saMBO-ICT-conferentie op 18 september 2014 reikt Ben Geerdink, voorzitter van saMBO-ICT, het eerste exemplaar van de nieuwste uitgave uit de Hoe?Zo!-reeks officieel uit.

 • Programma van eisen voor examenprocessen mbo
  Examinering is een complex proces met vele processtappen, handelingen en documenten. Vanwege de beheersbaarheid van het examineringsproces zetten mbo-scholen steeds meer ict-systemen als ondersteuning in. Daarom is een referentiekader voor een programma van eisen voor alle examenprocessen in het mbo geschreven.

 • Meld je aan voor het programma Big Data
  In december 2014 starten we de tweede keer het programma Big Data. Ben je projectleider bij een mbo-instelling en wil je werken aan de verbetering van jouw onderwijs of organisatie op basis van objectieve data? Dan kan het programma Big Data je daarbij ondersteunen.

 • Mbo’s werken samen om clouddiensten optimaal te gebruiken
  Steeds vaker maken wij gebruik van online diensten zoals Dropbox, SkyDrive of Google Docs. Deze clouddiensten zijn online programma’s die je gebruikt om bestanden op te slaan en te delen. Mbo-instellingen zien de voordelen van deze clouddiensten en onderzoeken daarom de mogelijkheden.

 • Tablet of geen tablet?
  In het Kennisnet-magazine inDruk van de zomer van 2014 staat een artikel over de aanschaf van tablets in het onderwijs. In het artikel bespreekt Sabine Peterink (adviseur bij Kennisnet) de verschillende keuzes waar scholen voor komen te staan.

 • Leren met tablets: voorlichting over keuze en gebruik van tablets
  Laat je in één dag volledig voorlichten over de selectie en het gebruik van tablets in het onderwijs. Leren met Tablets is een serie van 5 regiobijeenkomsten voor beslissers uit het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo.

 • DIDAC: samen stapsgewijs het curriculum moderniseren
  DIDAC is een systeemaanpak voor het mbo om samen stapsgewijs het curriculum te moderniseren.

 • 3 juli: webinar Privacy - niet bang maar bewust
  Door de digitalisering van het onderwijs lopen scholen steeds meer tegen privacyvraagstukken aan. Bijvoorbeeld: hoe ga ik om met leerlinggegevens? Op dit soort vragen geeft jurist Job Vos antwoord in de webinar Privacy - niet bang maar bewust op 3 juli.